* September 18, 2014, 07:40:47 AM
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Come Chat with us live! Learn how HERE!
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Logitech G15 keyboard  (Read 3315 times)
Paradox

*
*

Turrets: +253/-250
Posts: 2610


I eat babies!


WWW
« on: March 03, 2008, 12:57:48 AM »

Hey,

If anyone was willing, it would be pretty neat if someone added G15 keyboard support to tremulous.

The display could be really useful for displaying your team's score, stage, etc.
Logged


∧OMG ENTROPY∧
Rocinante

*

Turrets: +252/-667
Posts: 640


You're a kitty!


WWW
« Reply #1 on: March 03, 2008, 01:22:52 AM »

I wanna see someone make up binds and images to run on one of these... :>
Logged

}MG{Mercenaries Guild
"On my ship, the Rocinante, wheeling through the galaxies, headed for the heart of Cygnus, headlong into mystery." -- Rush, "Cygnus X-1"
crazywhiteboy9x9


Turrets: +0/-8
Posts: 23


« Reply #2 on: March 03, 2008, 01:23:21 AM »

yea my friend uses this keyboard for other stuff. i tryed it out and i loved it. so hat would be a nice handy tool so u dont have to press tab or w/e u guys have binded to see it so all u do is take a quick look down and BAM its ther........ lol i asked my mom to buy it she said "no...get a job"
Logged
TinMan


Turrets: +49/-70
Posts: 1020


WWW
« Reply #3 on: March 03, 2008, 05:35:38 AM »

It shouldn't be hard to do since they have stuff for it and Quake 3 already...if I owned it I'd write something for it myself, but I don't. Snail mail it to me and I will, you'll get it back in like a week...I use ergonomic keyboards when not on my laptop so no worries on me keeping it...it just might end up on eBay.
Logged

Code:
Linux: ~/.tremulous/base/
Mac: ~/Library/Application\ Support/Tremulous/base/
Windows: C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data\Tremulous\base\
NeonPulse
http://neonpulse.net/media/games/tremulous/base/autoexec.cfg
+ OPTIMUS +


Turrets: +263/-164
Posts: 1094


« Reply #4 on: March 03, 2008, 04:56:05 PM »

I wanna see someone make up binds and images to run on one of these... :>

+OPTIMUS+ keyboard wow... no beer today, i need to start saving money -.-

my name is 1337er than myself -.-
Logged

success is the ability to go from failure to failure without losing your enthusiasm

+SOUTH P4WN+


+portfolio+
Paradox

*
*

Turrets: +253/-250
Posts: 2610


I eat babies!


WWW
« Reply #5 on: March 04, 2008, 01:09:54 AM »

Tin, mail you what?

The quake files?
Logged


∧OMG ENTROPY∧
Taiyo.uk

*
*

Turrets: +222/-191
Posts: 2309


WWW
« Reply #6 on: March 04, 2008, 02:28:02 AM »

pff n00bs. If you were really l33t you'd make trem use one of these.
Logged
mooseberry
Community Moderators
*
*

Turrets: +666/-325
Posts: 3938


Hello.


« Reply #7 on: March 04, 2008, 04:17:42 AM »

Hehe, having it work for this would be swell!
Logged

Bucket: [You hear the distant howl of a coyote losing at Counterstrike.]

मैं हिन्दी का समर्थन

~Mooseberry.
Oblivion

*

Turrets: +26/-22
Posts: 386

I'm just Oblivion. :]


WWW
« Reply #8 on: March 06, 2008, 04:02:53 PM »

I currently have that keyboard, its pretty neat.  Umm hmm
Logged

You sometimes have to walk before you crawl.
Paradox

*
*

Turrets: +253/-250
Posts: 2610


I eat babies!


WWW
« Reply #9 on: March 07, 2008, 02:28:34 AM »

Well, i am not sure about the logitec SDK, but i found out LCDStudio works (yay, now i can control 2 screens with one software), so you might want to have a look at that.
http://www.lcdstudio.com
Logged


∧OMG ENTROPY∧
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
TremPlus theme by Ingar, based on AF316 theme by Fedhog
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!